Apteekki Merkos

LÄÄKKEIDEN ANNOSJAKELUPALVELU


 

 

 

LÄÄKKEIDEN
ANNOSJAKELU-
PALVELU

 

 

Apteekki Merkos tarjoaa asiakkailleen lääkkeiden annosjakelupalvelua.

 
Lääkkeet jaellaan apteekissamme käsinjakeluna ottoajankohdan mukaisesti annostelulokerikkoon.

Vaihtoehtoisesti lääkkeet
voidaan jaella valmiiksi
koneellisessa annosjakeluyksikössä.


 
 
Annosjakelun avulla voimme parantaa lääketurvallisuutta
ja helpottaa lääkehoidon toteuttamista. Selvitämme mahdolliset päällekkäislääkitykset tai haitalliset yhteisvaikutukset asiakkaan liittyessä palveluumme.

 
Lääkepakkaukset ja reseptit säilytetään apteekissamme. Huolehdimme asiakkaan puolesta myös reseptien uusimisesta.

 
Valmiiksi jaellut lääkkeet ovat asiakkaan noudettavissa apteekistamme sopimuksen mukaan esimerkiksi yhden tai kahden viikon erissä.

 
Annosjakelusta on hyötyä etenkin asiakkaille, joilla on käytössään paljon lääkkeitä. Suuren lääkemäärän ja useiden päivittäisten lääkkeenottokertojen hallinta helpottuu, kun lääkkeet on valmiiksi jaeltu.

 
Myös asiakkaat, joiden lääkityksessä tapahtuu usein muutoksia, hyötyvät annosjakelusta, koska kotiin ei jää jo maksettuja käyttämättömiä lääkkeitä.

 

Muistihäiriöisille palvelusta on apua arjessa selviämiseen. Jos lääkkeitä unohtuu helposti ottamatta ja reseptit tahtovat olla usein hukassa, tuo annosjakelu sujuvuutta ja turvallisuutta lääkehoitoon. Lisäksi annosjakelu säästää omaisten tai hoitohenkilökunnan aikaa varsinaiseen hoitotyöhön.

 

Annosjakeluasiakkaaksemme voi liittyä kuka tahansa, joka katsoo hyötyvänsä palvelusta; niin yksittäinen asiakas kuin esimerkiksi hoitokodin asukas.

 

Vaikka annosjakelu on maksullinen palvelu, on asiakkaan mahdollista saavuttaa säästöjä sen avulla. Säästöt perustuvat lääkehävikin pienenemiseen lääkitysmuutosten yhteydessä sekä tehokkaaseen Kela-korvausten hyödyntämiseen lääkkeitä hinnoiteltaessa.

 
Annosjakelupalveluun voi halutessaan yhdistää tiliasiakkuuden, jolloin lääkehoidon toteutus helpottuu entisestään.

 


 


APTEEKKI MERKOS | MERKOKSENKATU 5 | 11710 RIIHIMÄKI


Puhelin: 010 321 4950 pvm/mpm | Fax 010 321 4956 pvm/mpm

E-mail: info@apteekkimerkos.fi
 Siirry sivun alkuun