VILPPULAN APTEEKKI PALVELEE:

TALVIAIKAAN 1.9.-31.5.
ma-pe 9.00-17.30
la 9.00-13.00

KESÄAIKAAN 1.6.- 31.8.
ma-pe 9.00-17.00
la 9.00-13.00

 

AVAINASIAKKUUS

AVAINASIAKKUUS KANNATTAA!

Liity nyt avainasiakkaaksi verkossa!

Siirry liittymislomakkeeseenAvainasiakkuuden edut

Avainasiakasohjelma palkitsee ostosten keskittämisestä huomattavailla eduilla sekä turvaa lääkityksesi mutkattoman onnistumisen ilman turhia riskejä

OSTOHYVITYS

Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta sovitun taulukon mukaan. Saat sen hetkisen kertymäsi mukaisen alennuksen suoraan kassalta Avainasiakaskortilla kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Ostohyvityksen saat vain omassa Avainapteekissa asioidessasi.


OMA ASIAKASLEHTI

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä asiakaslehdessämme on aina kuukausittain vaihtuvat Avainasiakastarjoukset tunnetuista terveyden ja hyvinvoinnin tuotteista. Lehti jaetaan kotitalouksiin Vilppulan ja Kolhon taajama-alueella, muutoin voit noutaa lehden apteekista.


LISÄPALVELUT

Avainasiakkaana Sinulla on mahdollisuus seurata reseptilääkkeidesi omavastuuosuuden vuosikertymää. Myös monet Avainapteekkisi tarjoamat lisäpalvelut ovat Sinulle merkittävästi edullisempia, ja saat niistä tarkempia tietoja omasta Avainapteekistasi.


LÄÄKETURVALLISUUDEN PARANEMINEN

Avainasiakkaan kaikki ostotiedot tallentuvat oman Avainapteekin asiakasrekisteriin, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta. Avainapteekkisi asiantunteva henkilökunta pyrkii aina varmistaamaan Sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteesopivuuden sekä huomioimaan asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet.


Rekisteriseloste

Lue Apoteekkilehti sähköisesti tästä!

Ekokompassi

Avainapteekkien  ympäristöohjelmalle on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti.

Olemme osa Avainapteekit-ketjua ja noudatamme ketjun ympäristöohjelmaa. 

Tykkää meistä facebookissa!