VILPPULAN APTEEKKI PALVELEE:

KESÄAIKAAN 1.6.- 31.8.
ma-pe 9.00-17.00
la 9.00-13.00

TALVIAIKAAN 1.9.-31.5.
ma-pe 9.00-17.30
la 9.00-13.00


 

KOSMETIIKKA


Meiltä löydät laadukasta apteekkikosmetiikkaa erilaisiin tarpeisiin itselle tai lahjaksi. Kattavan kasvo- ja vartalotuotevalikoiman lisäksi meiltä myös aurinkotuotteet koko perheelle!ACOn tuotteet on kehitetty Ruotsissa erityisesti pohjoismaalaiselle iholle, pohjoismaalaisiin olosuhteisiin. Tuotteet sopivat kaikenikäisille, myös herkällekin iholle. Laajan kasvotuotevalikoiman lisäksi valikoimistamme löytyy ACOn lahjapakkauksia sekä tuotteita myös intiimihygieniaan.ATOPIK on suomalaista apteekkien kautta myytävää sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty kaikista herkimmällekin iholle. Atopik-tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteissa käytetyn kotimaisen luonnonkauran ja luonnonmustikan hoivaaviin ominaisuuksiin. Atopik-tuotesarja on tarkoitettu suomalaiselle iholle ja se sisältää kattavan valikoiman ratkaisuja niin kasvojen kuin vartalonkin ihon hoitoon.Ranskalaisen Avènen kaikki tuotteet perustuvat terveyslähdeveteen, jonka vaikutukset tunnetaan jo 1700-luvulta alkaen. Sarjasta löytyy tuotteita jokaiselle ihotyypille sekä myös erilaisiin iho-ongelmiin ja herkälle iholle. 
Osalla tuotteista myös Allergia- ja astmaliiton yhteistyötunnus.

Kauttamme saa myös Couvrance-värikosmetiikkaa.Suomalainen Favora on kehitetty herkkäihoisten tarpeisiin. Sarjan tuotteet tekevät sen, minkä lupaavatkin: puhdistavat, hoitavat ja kosteuttavat. Vieläpä hellävaraisesti ja virkistävän helposti!
Tuotteet sisältävät tarkoin valittuja, puhtaita raaka-aineita ja ne ovat saaneet Allergia ja astmaliiton yhteistyötunnuksen.
Louis Widmer -ihonhoitotuotteet kehitetään tiiviissä yhteistyössä sveitsiläisten ihotautilääkärien kanssa. Sarjasta löytyy kaikille ihotyypeille soveltuvia kasvotuotteita aina puhdistuksesta kosteutukseen sekä täsmätuotteisiin. Sarjan tuotteille on tunnusomaista niiden optimaalinen vaikutus sekä siedettävyys.Vichyn tuotteet perustuvat ainutlaatuiseen Vichy-lähdeveteen, joka sisältää 15 eri mineraalia. Sen on todistettu uudistavan, tasapainottavan ja rauhoittavan ihoa. Suositusta apteekkikosmetiikkasarjasta löytyy kasvo- ja vartalotuotteita kaikenikäisille.