VILPPULAN APTEEKKI PALVELEE:

TALVIAIKAAN 1.9.-31.5.
ma-pe 9.00-17.30
la 9.00-13.00

KESÄAIKAAN 1.6.- 31.8.
ma-pe 9.00-17.00
la 9.00-13.00

 


Olemme tehneet nettisivuillemme oman sivupalkin koronaepidemian aikaiseen tiedotukseen.

Lisäys 17.6.2020: Poikkeusajan päättymisestä huolimatta jatkamme laajennetuilla asiointivaihtoehdoilla turvallisen asioinnin varmistamiseksi, kunnes toisin tiedotetaan. Tervetuloa!


Vilppulan ja Kolhon apteekin asiointivaihtoehdot poikkeusaikana (kohderyhmä suluissa):

1. Henkilökohtainen asiointi apteekissa (terveet, ei riskiryhmään kuuluvat)

2. Puolesta asiointi (kaikki asiakkaat): Voit pyytää toista henkilöä asioimaan apteekissa puolestasi. Reseptilääkkeitäsi saadakseen puolesta asioivalla tulee olla mukana Kela-korttisi sekä lista haettavista reseptilääkkeistä ja mahdollisista vapaankaupan tuotteista. Voit antaa puolesta asiointiin myös sähköisen valtuutuksen suomi.fi-palvelussa.

3. Parkkinouto/lääkkeiden nouto apteekin ulkopuolelta (ensisijaisesti riskiryhmäläiset): Toimitamme lääkkeet tarvittaessa apteekin ulkopuolelle, esimerkiksi apteekin viereen parkkeerattuun autoon. Palvelu on maksuton.

4. Kotiinkuljetus (ensisijaisesti riskiryhmäläiset): Lääkkeet on mahdollista tilata myös kotiinkuljetuksella. Tämä palvelu toteutetaan yhteistyössä paikallisten kuljetusalan yrittäjien kanssa ja palvelu on maksullinen.

Kaikki asiointivaihtoehdot ovat käytössä kaikkina apteekin aukiolopäivinä.

Sekä parkkinoutoa että lääkkeiden kotiinkuljetusta varten sinun tulee ensin soittaa henkilökohtaisesti apteekkiin tilauksen läpikäyntiä ja lääkeneuvontaa varten. Lääkkeiden nimetyn vastaanottajan on osoitettava henkilöllisyytensä. Laskutustapa parkkinoudossa ja kotiinkuljetuksessa: pikalasku, parkkinoudossa myös korttimaksumahdollisuus.

Poikkeusajan asiointivaihtoehdoista saat lisätietoa soittamalla apteekkiin aukioloaikoina.

03 471 6136 (Vilppulan apteekki)
03 4740 165 (Kolhon apteekki)


Me tarjoamme laadukasta asiakaspalvelua iloisin mielin,

Sinun terveytesi hyväksi!

Vilppulan apteekki sijaitsee aivan Vilppulan keskustassa Keskuskatu 5:ssä vastapäätä entistä kunnantaloa. Apteekkimme ympäristössä on paljon parkkitilaa, joten autoillekin löytyy aina pysäköintipaikka. 


Ekokompassi

Avainapteekkien  ympäristöohjelmalle on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti.

Olemme osa Avainapteekit-ketjua ja noudatamme ketjun ympäristöohjelmaa. 

Löydät meidät myös Facebookista!