Tervetuloa Sysmän apteekkiin!

Meille on helppo tulla: parkkipaikkoja löytyy apteekin edestä ja liikuntarajoitteiset asiakkaat on huomioitu esteettömällä sisäänkäynnillä.


TORSTAIN AIKAISTETUT AUKIOLOAJAT PÄÄTTYVÄT


Avasimme huhti-toukokuussa apteekin torstaisin aikaisemmin riskiryhmien asiointia varten. Aamuasionti on hiljentynyt kerta kerralta, ja toisaalta yhteiskunnan yleisiä rajoituksia ollaan hiljalleen purkamassa. Näistä syistä aikaistetut aamuaukioloajat päättyvät tältä erää.

Seuraamme epidemiatilannetta jatkuvasti, ja tarvittaessa palaamme poikkeusjärjestelyihin.

Tyypillisesti kiireisintä apteekissa on ollut klo 8.30-9.00 ja 11-12, vaikkakin tilanne elää päivästä toiseen. Iltapäivisin on kuitenkin useimmiten päässyt asioimaan väljästi ja jonottamatta.

Koronaepidemian ajaksi käyttöön otetut muut toimitustavat ovat edelleen käytettävissänne. Kunnan maksuton ostosapu hoitaa apteekkiasiointia riskiryhmiin kuuluvien ja/tai lääkärin kotieritykseen tai kotikaranteeniin määräämien sysmäläisten puolesta. Ostosavun tavoitat numerosta 044 713 4589.


Apteekista tilatut lääkkeet on mahdollista noutaa K-Supermarket Suvituulessa sijaitsevasta apteekin vihreästä noutolokerikosta Suvituulen aukioloaikana. Myös muista toimitusvaihtoehdoista voidaan sopia joustavasti. Olethan näitä varten yhteydessä apteekkiin puhelimitse: 03 876 370 tai 0400 460 890.


NOUTOLOKERIKKO

Apteekista tilatut lääkkeet on mahdollista noutaa K-Supermarket Suvituulessa sijaitsevasta apteekin omasta noutolokerikosta. Kysy lisää puhelimitse: 03 876 370 tai 0400 460 890.


PALVELUPISTE

Itsehoitolääkkeet moneen pieneen vaivaan löydät myös apteekkimme palvelupisteestä

K-Market Lampisessa (Siltatie 2, KALKKINEN)

 


 

Käteisen ja pankkikortin lisäksi meillä käyvät ylläolevat maksuvälineet.