Vi betjänar

må-fre 8.30-19.00
lö 9.00-15.00
sö 11.00-14.00

Apoteket är stängt

1.1., 1.5., midsommardagen och 25.12.


VÄLKOMMEN!


 

 

 

Palvelemme

ma-pe 8.30-19.00
la 9.00-15.00
su 11.00-14.00

Apteekki on suljettu
 1.1., 1.5., juhannuspäivänä ja 25.12. 


TERVETULOA! 

 


 

 

Liity nyt kanta-asiakkaaksi!

Liittyminen on maksutonta ja helppoa.

Tervetuloa kanta-asiakkaaksemme. Välittömästi kun olet hyväksynyt henkilötietojesi tallentamisen rekisteriimme, olet oikeutettu kanta-asiakasalennuksiin ja muihin kanta-asiakkuuden etuihin.

SUJUVA PALVELU

Kela-korttisi toimii kanta-asiakaskorttina. Kela-kortin esittäminen heti reseptintoimituksessa ja kassalla mahdollistaa nopeamman palvelun, paremman lääkeneuvonnan ja ostokertymäsi mukaisen alennuksen saamisen.

LÄÄKKEIDEN YHTEISVAIKUTUSSEURANTA JA KOKONAISLÄÄKITYKSEN HALLINTA

Ostaessasi lääkkeitä pyrimme varmistamaan, että lääkkeet sopivat käytettäväksi yhdessä aikaisemmin ostamiesi lääkkeiden kanssa. Tämän palvelun täysi hyödyntäminen edellyttää, että kaikki reseptilääkeostot on keskitetty apteekkiimme. Mikäli lääkkeillä epäillään olevan haitallisia tai vakavia yhteisvaikutuksia, varmistamme tarvittaessa luvallasi hoitavalta lääkäriltä lääkkeiden yhteiskäytön. Tallennamme asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet sekä muut mahdolliset erityistoivomukset ja pyrimme huomioimaan ne reseptipalvelussa.

APTEEKIN PALVELUT

Osa apteekkimme palveluista, sekä teemapäivien terveysmittaukset ovat kanta-asiakkaille edullisempia. 

KESKITTÄMISALENNUSTA KANTA-ASIAKKAILLE

Perusalennus kaikista vapaakaupan ostoista heti liityttyäsi on 2% ja alennus kasvaa portaittain jopa 8%:iin. Kaikkien samassa taloudessa asuvien henkilöiden reseptivapaat ostot (myös lääkkeet) kartuttavat yhteistä ostokertymää. Kaikki perheenjäsenet saavat ostokertymän mukaisen alennuksen kassalla omalla KELA-kortillaan.

Liittymislomakkeita saa apteekista.

Tervetuloa!