Vi betjänar

må-fre 8.30-19.00
lö 9.00-15.00
sö 12.00-15.00
Helgdagar stängt
(se kontaktuppgifter)


 

 

 

Palvelemme

ma-pe 8.30-19.00
la 9.00-15.00
su 12.00-15.00

Pyhäpäivinä suljettu
(katso yhteystiedot)


 

 


 

 
 

 

MEILTÄ - Isabella Löwengrip!


 Löwengrip Good to Go kuivashampoo valittu vuoden 2018 parhaaksi hiustenmuotoilutuotteeksi!

 ( Cosmopolitan-lehti Beauty Awards)


USEIN KYSYTTYÄ

 

LEMMIKIT JA MADOTUS

Madotukseen ennen matkustamista ulkomaille tule käyttää pratsikvantelia sisältävää valmistetta.

 

KISSAT:

ULKOKISSAT: Madotus vähintään 2 kertaa vuodessa, paitsi lapsiperheen kissa madotettava 4 kertaa vuodessa. Lääkevaihtoehdot: DRONTAL, AXILUR, FLUBENOL tai CAZITEL KISSOILLE.

SISÄKISSAT, jotka syövät raakaa pakastamatonta kalaa tai lihaa, madotetaan samalla tavalla kuin ulkokissat. Sisäkissat, jotka saavat ainoastaan valmisruokaa tai keitettyä ruokaa, madotetaan 1-2 kertaa vuodessa. Lääkevaihtoehdot: MIRRIX tai DRONCIT.

Kissat, jotka asuvat perheessä, jossa on monta eläintä, tai lapsiperheen kissat, madotetaan neljä kertaa vuodessa.

KOIRAT:

Koirien madotus tulisi perustua ulostetutkimukseen, jonka voi tehdä hyvin varustelluilla eläinlääkäriasemilla. Mikäli näytteessä ei ole matoja, madotusta ei tarvita. Mikäli ulostenäytettä ei oteta, rutiinimadotusta suositellaan neljä kertaa vuodessa.

PERHEKOIRAT, jotka ulkoilevat hihnassa, ja saavat enimmäkseen valmisruokaa tai keitettyä ruokaa, voidaan madottaa esimerkiksi CANEXILLA, DRONTAL COMPILLA tai CAZITELILLA. Perhekoirien riski saada matoja on alhainen, mutta ulostenäytteen tutkiminen kerran vuodessa on silti tärkeää. Mikäli ulostenäytetutkimusta ei tehdä, tulisi koira madottaa neljä kertaa vuodessa.

Monikoiratalouksissa on perusteltua madottaa koiria neljä kertaa vuodessa, ja kaikki koirat tulisi madottaa samaan aikaan. Koira on myös aiheellista madottaa neljä kertaa vuodessa perheissä, jossa on pieniä lapsia, mikäli ulostenäytetutkimusta ei aiota tehdä.

METSÄSTYSKOIRAT, jotka syövät raakaa tai pakastamatonta lihaa, tai asuvat kennelissä, suositellaan madotettavan 4-8 kertaa vuodessa. Muuten metsästyskoirat suositellaan madotettavaksi metsästyskauden aikana kerran kuukaudessa. Lääkevaihtoehdot: FLUBENOL, AXILUR tai DOLPAC.

Koirat madotetaan myös ennen rokotusta tai oleskelua eläinhoitolassa.

Suomessa kissoilla ja koirilla esiintyy pääsääntöisesti kolme erilaista sisäloista, eli "matoa". Tavallisimpia niistä ovat heisi- ja hakamato. Eläimen on mahdollista saada myös lapamato raa´asta kalasta.

KORVIEN REITYS

REI’ITYSKORUT PARHAIMPAAN  PARANTUMISEEN

 Korut, jota käytämme ensikoruina Blomdahlilla, eivät ole mitään tavallisia korvakoruja. Ne on kehitelty erityisesti auttamaan nopeuttamaan reikien parantumista, jotta voit vaihtaa korut ongelmitta tavallisiin korvakoruihin parantumisajan jälkeen.

Korut ovat valmistettu titaanista tai lääkennällisestä muovista eivätkä sisällä nikkeliä, kadmiumia,lyijyä tai muita sopimattomia aineita.

Hinnat:

2 reikää sisältäen korut ja puhdistusliinat 25€

1 reikä sisältäen koru ja puhdistusliinat 15€ 

Varaa aika ja kosmetologi on varmasti paikalla!

Puhelin 02 - 4544028

TERVETULOA! 

PIILOLINSSIT

MEILTÄ MYÖS I NEED YOU LUKULASEJA VAHVUUS JOPA +4!

OPTIKKOLAATUA - 6 KUUKAUDEN TAKUU.