Vi betjänar

må-fre 8.30-19.00
lö 9.00-15.00
sö 11.00-14.00

Apoteket är stängt

1.1., 1.5., midsommardagen och 25.12.


VÄLKOMMEN!


 

 

 

Palvelemme

ma-pe 8.30-19.00
la 9.00-15.00
su 11.00-14.00

Apteekki on suljettu
 1.1., 1.5., juhannuspäivänä ja 25.12. 


TERVETULOA! 

 


 

 

Apteekkikosmetiikka

Palveluksessasi:
kosmetiikkavastaavat
Anki, Tessi ja Annika

Apteekkimme henkilökunta, kosmetiikkavastaava farmaseutti, kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja, neuvovat Sinua kosmetiikkatuotteiden yksilöllisissä valinnoissa. Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin, tieteellisesti tutkittuihin merkkituotteisiin!

Kuvahaun tulos haulle ATOPIK

Suomessa valmistettu herkän ihon apteekkikosmetiikkasarja.

ATOPIK Sensitive- kasvotuotteet rauhoittavat herkkää ihoa

tuoden iholle sen kaipaamaa kosteutta ja suojaa.

www.atopik.fi


Idun on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille. Sarjaan kuuluu meikkivoiteet, puuterit, peitevärit, poskipunat, maapuuteri, huulikiillot- ja punat, sekä luomi- ja ripsivärejä. Kynnet saa kauniiksi sarjan kauniilla lakoilla.

Valittavana on myös erilaisia meikkisiveltimiä sekä niille tarkoitettua puhdistusainetta.

www.idunminerals.fi

Kuvahaun tulos haulle widmer

Pitkäaikainen menestys - dermatologista ihonhoitoa jo vuodesta 1960!

Kosmetiikka joka täyttää tarkoituksensa optimaalisella tavalla ja on lisäksi erittäin hyvin siedetty.

Made in Switzerland. www.louis-widmer.fi

 

Kuvahaun tulos haulle avene logo

Apteekkikosmetiikan edelläkävijä Avène valmistetaan lääketehtaan standardien mukaisesti, joten se on luotettava valinta kriittisillekin kosmetiikan käyttäjille. Puhtaiden raaka-aineidensa ansiosta Avène-tuotteissa tarvitaan myös vähemmän säilöntäaineita. Siksi Avène on turvallinen valinta jokaiselle suomalaiselle - ihotyypistä riippumatta.

Myös ympäristöystävälliset aurinkosuojatuotteet kuuluvat valikoimaamme.

www.avene.fi

 

Ruotsalainen ACO tarjoaa korkealuokkaiset tuotteet sekä kasvojen että vartalon hoitoon. Sarjasta löytyy tuotteita myös hiusten ja päänahan ongelmiin sekä Aco Intim-sarja josta tuotteita mm. henkilökohtaisen hygienian hoitamiseksi. Miehille tarkoitetut tuotteet löytyvät nimellä Aco for Men. 

Aurinkosuojavalikoima sisältää tuotteita lapsille ja aikuisille, myös aurinkoallergiasta kärsiville. Suojakertoimet ovat 15-50 ja tuotteissa on käytetty erilaisia suodattimia (fysikaalisia/kemiallisia) sekä näiden yhdistelmiä.

 www.aconordic.fi

 

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Sarjan hajusteettomat tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa ja niillä on allergiatunnus. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

www.favora.fi 

 

Sebamed on koko perheen hellävarainen ihonhoitosarja joka ylläpitää herkän ihon hyvinvointia ja tervettä tasapainoa. Sarjan pH-arvo on 5,5 joka tukee ihon tasapainoa ja omaa suojamekanismia. Kaikki sarjan puhdistustuotteet ovat 100% saippuattomia ja käytössä erittäin riittoisat. Sebamed Clear Face -sarja soveltuu akneihon puhdistamiseen ja hoitamiseen.

www.sebamed.fi

 

 & VICHY HOMME

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

VICHY HOMME miehille.

 www.vichy.fi

 

Ihotautilääkäreiden suosittelema sarja.

Muuttaa herkän ihon elämän. Dermatologista tehokkuutta yli 30 vuotta. Rasvainen-epäpuhdas iho? Atooppinen iho? Couperosa/ruusufinni? Herkistynyt iho?

LA ROCHE POSAY ANTHELIOS - korkeinta aurinkosuojaa erityisen herkälle ja valoihottuma-alttiille iholle. Monipuoliset tuotteet sopivat käytettäviksi myös erilaisten iho-ongelmien yhteydessä. 

www.laroche-posay.fi