Linnanportin apteekki Savonlinnan Prismassa

KIINNOSTAISIKO APTEEKKITYÖ? Apteekissamme on tarjolla teknisen työntekijän töitä ainakin vuoden 2018 loppuun asti, mahdollisesti pidempäänkin. Työhön voi hakea myös ilman apteekki-alan koulutusta / kokemusta. Ota pikaisesti yhteyttä apteekkari Eija Nousiaiseen p. 040 515 7956, eija.nousiainen@apteekit.net.

Meillä voit luottaa aina ammattilaisten palvelevaan apuun. Kouluttaudumme koko ajan ja panostamme jokaisen asiakkaan henkilökohtaiseen palveluun.

Saat meiltä myös Bonusta S-Etukortilla Linnanportin apteekin sekä Pääskylahden sivuapteekin kaikista ei-lääkkeellisistä itsehoitotuotteista! Bonusta kerryttäviä tuotteita ovat esimerkiksi monet vitamiinivalmisteet, vatsan hoitoon käytettävät tuotteet, suunhoitovalmisteet, perusvoiteet, pesunesteet ja apteekkikosmetiikka. Hyödynnä tämä merkittävä ostoetu asioidessasi apteekissamme!

Meillä on myös helppo asioida. Parkkipaikat ovat ilmaiset ympäri vuoden ja avarissa, esteettömissä tiloissa asiointi on sujuvaa myös pyörätuolien, lastenvaunujen tai ostoskärryjen kanssa.

Reseptien toimituksessa on otettu huomioon asiakkaiden intimiteettisuoja, toimitamme reseptit rauhassa apteekin taka-osassa. Laajalla itsehoito-osastollamme on monipuolinen valikoima terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita, myös luotettavaa apteekkikosmetiikkaa. Lisäksi ei-lääkkeellisistä tuotteista on joka kuukausi vaihtuvia edullisia tarjouksia.

Lämpimästi tervetuloa asiantuntevaan hyvän palvelun apteekkiin!