Linnanportin apteekki Savonlinnan Prismassa

Meillä voit luottaa aina ammattilaisten palvelevaan apuun. Kouluttaudumme koko ajan ja panostamme jokaisen asiakkaan henkilökohtaiseen palveluun.

Meiltä saat myös Bonusta S-Etukortilla Linnanportin apteekin kaikista ei-lääkkeellisistä itsehoitotuotteista! Bonusta kerryttäviä tuotteita ovat esimerkiksi monet vitamiinivalmisteet ja vatsan hoitoon käytettävät tuotteet, suun hoitovalmisteet, perusvoiteet, pesunesteet ja apteekkikosmetiikka. Hyödynnä tämä merkittävä ostoetu asioidessasi apteekissamme!

Meillä on helppo asioida. Parkkipaikat ovat ilmaiset ympäri vuoden ja avarissa, esteettömissä tiloissa asiointi on sujuvaa myös pyörätuolien, lastenvaunujen tai ostoskärryjen kanssa.

Reseptien toimituksessa on otettu huomioon asiakkaiden intimiteettisuoja, toimitamme reseptit rauhassa apteekin taka-osassa. Laajalla itsehoito-osastollamme on monipuolinen valikoima terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita, myös luotettavaa apteekkikosmetiikkaa. Lisäksi ei-lääkkeellisistä tuotteista on joka kuukausi vaihtuvia edullisia tarjouksia.

Lämpimästi tervetuloa asiantuntevaan hyvän palvelun apteekkiin!