Reseptien toimitus

Reseptiasiakkaita palvelemme vuoronumerojärjestyksessä erillisissä suoratoimituspisteissä.

Reseptientoimituspisteissä on otettu huomioon asiakkaan intimiteettisuoja. Toimituspisteessä voit istua ja keskustella rauhassa farmaseutin tai proviisorin kanssa lääkityksestäsi. He antavat lisäksi neuvoja lääkkeen oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Jos lääkkeestäsi on olemassa edullisempi rinnakkaisvalmiste, tarjoamme sitä sinulle automaattisesti. Lääkkeet saat samantien mukaasi toimituspisteessä asioidessasi. Keskittämällä reseptilääkeostosi meille saamme kattavan tiedon lääkityksestäsi ja voimme lääkkeiden yhteisvaikutusten seurantaohjelman avulla tarkistaa, sopiiko uusi lääkkeesi yhteen aiemmin käyttämiesi lääkkeiden kanssa. Merkittävien yhteisvaikutusten osalta voimme tarvittaessa ottaa yhteyden sinua hoitavaan lääkäriin.

Kanta-asiakaspalveluna voimme tulostaa sinulle lääkkeistäsi yhteenvedon, josta näkyvät mm. käyttämäsi lääkkeet terapia-alueittain ja niiden annosohjeet sekä lääkkeiden ostopäivämäärät.

Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme osataksemme antaa neuvontaa viimeisten hoitosuositusten mukaisesti. Apteekissamme on mm. astma-, diabetes- ja savuttomuus- asioista vastaavat farmaseutit.