SE EDULLINEN JA PALVELEVA APTEEKKI ALKON VIERESSÄ, TERVETULOA

Tervetuloa palvelevaan Kontulan apteekkiin!

Terveysmittausten aika muuttuu KE 7.11 alkaen!

7.11 alkaen mittaukset ovat KESKIVIIKKOISIN klo 10-15.

Mittauksiin tullaan edelleen ilman ajanvarausta. Mittauspalvelut ja hinnat säilyvät samoina, eli sairaanhoitaja mittaa verensokeria, kolesterolia, verenpainetta, hemoglobiinia sekä keuhkojen sekuntikapasiteettia. Tervetuloa mittauksiin!

Tarjoamme kotiinkuljetuspalvelua arkipäivisin lähialueelle kanta-asiakkaille 5 € (muille 7 €)

Annosjakelu:

Pussit 7€/viikko

Dosetti 8€/viikko


Kontulan apteekissa on kosmetologi paikalla tekemässä ihoanalyysiä:

Ti 13.11 klo 14-18

Ihoanalyysiin voi tulla aikaa varaamatta. Hinta on 5 €, mutta kosmetiikkatuotteen oston yhteydessä ihoanalyysi on maksuton.

Kontulan apteekissa nyt myös kehonkoostumuksen mittausta ja ravitsemusvalmennusta:

Ma 26.11. klo 10-14

Ravintoneuvojan kanssa voit keskustella syötkö tarpeeksi vai liian vähän, saatko tarpeeksi ravintoaineita, kuinka monesti tulisi syödä päivän aikana ja mitä tulisi välttää lääkkeiden ja ruoan yhteiskäytössä. Ruoka ja ravitsemus herättävät ihmisissä monesti paljon kysymyksiä, joihin tuntuu olevan mahdotonta saada vastauksia. 

Tervetuloa apteekkiin keskustelemaan ravintovalmentajan kanssa mistä tahansa ruokaan, syömiseen ja lääkitykseen liittyvästä askarruttavasta aiheesta. Tapaamisessa voidaan tehdä verenpaineen - ja kehonkoostumusmittaus, jossa selviää rasva- ja lihasprosentti sekä sisäelinten alueelle kertyneen rasvan määrä. Ennen mittausta olisi hyvä olla syömättä ja juomatta pari tuntia. Mittaus tehdään paljain jaloin.
Varaa oma aikasi ravintoneuvojalle apteekista puh: 09-350 5080
Hinta 20 €.


Kanta-asiakasalennuksella saat heti ostosten yhteydessä 2,5% alennuksen itsehoitolääkkeistä ja muista terveystuotteista.