Siirry tekstin alkuun
Hmeenlinnan Keskus Apteekki
Palvelemme: Yhteystiedot:
ma-pe 8.30 - 19.00
la 9.00 - 16.00
 

Raatihuoneenkatu 8
13100 Hämeenlinna
Puh. 03-682 3631
Fax. 03-612 2517

Sähköposti: info@keskusapteekki.com

Kosmetiikka

Keskusapteekissa on monipuolinen tuotevalikoima laadukkaita kosmetiikkatuotteita. Ihonhoitosarjojen lisäksi meillä on valikoimissa suosittu ja laaja IDUN-mineraalimeikkisarja, sekä Blomdahl ihoystävälliset korvakorut. Nyt myös korvien rei'itykset turvallisesti Blomdahl-menetelmällä.

Sinistä otsikkoa klikkaamalla pääset tutustumaan tuotteisiin.

ACO
Ruotsalaista kosmetiikkaa laajalla valikoimalla: kosmetiikkaa kasvoille ja vartalolle, sekä omat sarjat akne-iholle ja intiimituotteille.

AVENE
Erittäin korkeatasoinen ranskalainen tuotesarja, kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin.

BLOMDAHL
Laaja valikoima ihoystävällisiä korvakoruja, jotka on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Kaikki osat jotka ovat kosketuksissa ihon kanssa on valmistettu lääketieteellisestä titaanista. Lasten korut on valmistettu lääketieteellisestä muovista.

FAVORA
Suomalainen ihonhoitosarja, vain apteekista.

IDUN
IDUN minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Sarjaan kuuluu meikkivoiteet, puuterit, peitevärit, poskipunat, maapuuteri, huulikiillot ja-punat, sekä luomi-ja ripsivärejä.

LIERAC
Ranskalaisella Lierac-sarjalla on ratkaisu jokaiseen iho-ongelmaan. Lierac on erikoistunut ikämuutosten ennaltaehkäisyyn ja hoitamiseen.

LOUIS WIDMER
Sveitsiläinen ihonhoitosarja. Apteekin "klassikko"

RAUSCH
Korkeatasoinen Sveitsiläinen hiustenhoitosarja, sisältää kasvipohjaisia tehoaineita. Tuotteita kaikille eri hiustyypeille. Erittäin suosittu tuotesarja Euroopassa, vain Hyvän Mielen Apteekeista!
Englannin-, saksan-, ranskan- ja italiankieliset sivut.

VICHY
Laadukasta ranskalaista kosmetiikkaa vaativalle asiakkaalle. Useita sarjoja eri ikäiselle ja tyyppiselle iholle.

Siirry sivun alkuun

 

HYVÄN MIELEN APTEEKKI