Oulun 11. Kastellin Apteekki
Kumpulantie 1
90230 OULU

Puh. 040-353 0033
Puh. 08-330 033
Fax. 08-339 888

Lääkäreille:
Puh. 08-330 888

Palvelemme:
ma-la 8.00-21.00
su ja pyhät 10.00-18.00

kastellin.apteekki@apteekit.net

 

AUTAMME SYÖPÄLAPSIA

Kastellin apteekki auttaa Sylva ry:tä ja Team Rynkeby Helsinki 2015-kuntopyöräilyjoukkuetta näiden työssä suomalaisten syöpälasten ja -nuorten sekä heidän perheiden parhaan mahdollisen arjen ja tulevaisuuden edistämiseksi.

Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa eri-ikäisistä kuntoilijoista koostuvat pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen. Team Rynkebyssä on 1 400 pyöräilijää ja 350 avustajaa 32 joukkueessa. Osallistujat tulevat Suomesta, Tanskasta, Ruotsista, Norjasta ja Färsaarilta. Osallistujat valitaan hakemusten perusteella tuhansien hakijoiden joukosta.

Apteekkari Christel Monni on valittu mukaan 36 kuntopyöräilijästä koostuvaan Team Rynkeby Helsinki 2015-pyöräilyjoukkueeseen. Tapahtumaa edeltävän vuoden aikana osallistujat harjoittelevat pystyäkseen pyöräilemään viikossa noin 1200 kilometrin matkan Pariisiin. Vuonna 2015 tapahtuman ajankohta on 2-10.7.

Jokainen osallistuja on sitoutunut hankkimaan lahjoitusvaroja syöpää sairastaville lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen. Kaikki Suomessa kerätyt lahjoitukset ohjataan lyhentämättömänä SYLVA ry:lle. Vuonna 2014 Team Helsinki lahjoitti lähes 130 000 euroa. Täma summa kattaa noin 1/3 koko Sylvan budjetista. Team Rynkeby Helsinki oli vuonna 2014 suurempi avustaja kuin yhteiskunnan muut toimijat.

Team Rynkeby on vapaaehtoisorganisaatio. Tapahtuman mahdollistamiseksi jokainen tapahtumaan osallistuva henkilö maksaa omat projektista syntyvät kulunsa, kuten pyörät ja ajovarusteet, kokonaisuudessaan itse. Tämä on edellytys sille, että voidaan ohjata kaikki saadut lahjoitukset suoraan lahjoituskohteille. Myös Kastellin apteekin lahjoitus menee lyhentämättömänä Sylva ry:lle.

SYLVA ry on Suomen syöpäsairaiden lasten ja nuorten yhdistys, joka on Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenjärjestö. Sylva auttaa syöpää sairastavia lapsia, nuoria ja heidän perheitään järjestämällä mm. vertaistukea, kuntoutusta ja lomia.

Sinäkin voi osallistua rahalahjoituksin tai suosimalla Sylva ry:n tuotteita. Kysy lisää apteekkari Christel Monnilta apteekkikäynnilläsi, puh 08 330033 tai sähköpostilla christel.monni@apteekit.net.

 • Kastellin apteekki on Team Rynkeby Helsinki 2015:n tukija

  Team Rynkeby on kansainvälinen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa eri-ikäisistä kuntoilijoista koostuvat pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen.
  Tuemme tätä työtä varmistaaksemme paremman tulevaisuuden Suomen syöpälapsille- ja nuorille.

 • Aika madottaa lemmikit?

  Löydämme helposti sopivan lääkkeen lemmikillesi, kun apteekkiin tullessasi tiedät lemmikkisi painon.
  Muistathan että hevosten matolääkkeet ovat nykyään reseptivalmisteita!


 • Siirry tästä verkkopalveluumme!


 • Kattavat aukioloajat

  Palvelemme 86 tuntia viikossa, myös kaikkina juhlapyhinä!


 • Paljon lääkkeitä?

  Tarjoamme nyt sekä Lääkehoidon arviointipalvelua että kattavampaa Lääkehoidon kokonaisarviointipalvelua. Lisää tietoa vasemman palkin Palvelut-osiossa ja meiltä täältä apteekista!


 • Meille on helppo tulla

  Apteekin edessä on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Lisäksi olemme huolehtineet siitä, että myös liikuntaesteiset pääsevät vaivatta apteekkiimme.