Järvenpään 2. uusi apteekki

Kosmetiikka

Apteekkimme valikoimissa on useiden eri kosmetiikkavalmistajien tuotteita, mm. Vichy, La Roche Posay, Avene, CeraVe, Idun, Atopik.

Myymämme tuotteet ovat suunniteltu ihon päivittäiseen hyvinvointiin ja monet niistä sopivat myös herkälle iholle. Kysy asiantuntevalta henkilökunnaltamme neuvoja kosmetiikkatuotteiden valinnassa ja käytössä.


Avène

Avène-tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen. Tuotteet soveltuvat erityisen hyvin herkälle iholle, mutta sopivat yhtä hyvin normaalillekkin iholle. Valmistajana on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu luotettavana lääkealan yrityksenä. Avènen sisältämä lähdevesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita. Puhtaiden raaka-aineiden ansiosta Avène-tuotteissa tarvitaan vähemmän säilöntäaineita. Valmisteet testataan yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa.

Avènen kotisivut


Vichy

Vichyn tuotteet sisältävät vahvistavaa ja rauhoittavaa Vichy Thermal Spa-lähdevettä. Tämä lähdevesi sisältää yhteensä 15 eri mineraalia ja on 100% luonnon raaka-aine. Mineraalit auttavat erilaisten iho-ongelmien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.
Tuotteet ovat hypoallergeenisia ja ne ovat testattu herkällä iholla lääkäreiden valvonnassa.
Vichyltä löytyy tuotteita normaalille, vanhenevalle, epäpuhtaalle sekä miesten iholle.

Vichyn kotisivut


La Roche-Posay

Yli 30 vuoden tutkimuskokemuksen ja 25 patentin avulla, La Roche-Posay on noussut johtavaan asemaan herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Näiden tuotteiden koostumukset on tutkittu varmistamaan sekä siedettävyyden että turvallisuuden. Näin La Roche-Posay pystyy vastaamaan kaikkien herkkäihoisten kuluttajien tarpeisiin. Herkän ihon päivittäiseen hyvinvointiin on kehitetty puhdistavia ja kosteuttavia hoitotuotteita sekä kosmetiikkasarjoja, jotka sopivat herkälle iholle.

La Roche-Posay'n kotisivut


Lierac Prescription

TEHOKAS DERMOKOSMEETTINEN TUOTESARJA

Ainutlaatuisia ratkaisuja esteettisten iho-ongelmien hoitoon. Perustana kolme laatukriteeriä:

Turvallisuus ja siedettävyys:
-Ainutlaatuinen aktiiviaine: merilähdevesi, jolla on harvinaislaatuisia iho-ongelmia parantavia ja ihoa uudistavia ominaisuuksia.
-Koostumukset, joiden ainesosat on huolella valittu tavoitellun lopputuloksen vaatimusten mukaisesti.
-Äärimmäisen turvalliset koostumukset, jotka ovat laajalti dermatologisesti testatut useilla siedettävyyskokeilla

Korkea suorituskyky ja tehokkuus:
-LIERAC SKRL3 -teknologia (patentti vireillä): tasapainon palauttava, suojaava ja kosteuttava.
-Paras aktiiviaineiden yhdistelmä ja niiden ihanteelliset pitoisuudet.
-Kansainvälisessä mittakaavassa todistettu tehokkuus.

Korkea kosmeettinen laatu
-Raikkaat, helposti imeytyvät koostumukset, jotka eivät rasvoita, soveltuvat kaikille ihotyypeille ja vahvistavat tuotteiden välitöntä vaikutusta.

Lierac Prescription -kotisivut


IDUN

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille ja erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Ne eivät sisällä turhia lisäaineita ja tuotteissa käytetyt mineraalit ovat erittäin tarkasti puhdistettuja. Sarjaan kuuluu laaja valikoima värikosmetiikkaa meikkivoiteesta kynsilakkaan.

IDUN:in kotisivut


Favora

Favora on suomalainen herkän ihon hoitosarja. Useassa tuotteessa on Allergia ja astmaliiton allergiatunnus takaamassa ettei tuotteet sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineosia.
Näm tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.

Favoran kotisivut


ACO

ACO perustettiin vuonna 1939 tuotemerkiksi ruotsalaisen apteekin omille tuotteille. Tänä päivänä ACOn omassa laboratoriossa kehitetään tuotteita pohjoismaiselle iholle, pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu sekä herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita että lääkevalmisteita. Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACOlta löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat mm. vauvojen ihon hoitoon, aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygieniaan.

ACO:n kotisivut


Sebamed

Sebamed -sarja perustuu tutkitusti turvallisiin hoitotuotteisiin, jotka tukevan ihon tasapainoa ja omia suojamekanismeja. Tuotteista on jotetty pois myös kaikki yleisesti allergisoivat hajusteet, näin tuotteet sopivat herkällekin iholle.

Meidän valikoimistamme löytyy Sebamedin vartalotuotteiden (pesuaineet, käsi-, jalka- ja vartalovoiteet) lisäksi nuorelle ja/tai epäpuhtaalle iholle suunnatut tuotteet.

Sebamedin kotisivut

Siirry sivun alkuun