Järvenpään 2. uusi apteekki

Itsehoitolääkkeet

Monipuolinen valikoima itsehoitolääkkeitä palveluvalinnastamme.

Itsehoitopuolellamme palvelee koko ajan farmaseutti, jonka kanssa voitte keskustella teille sopivista lääkevalmisteista, niiden käytöstä, haitoista sekä yhteisvaikutuksista.

ALLERGIAKAUSI ALKAA
Allergiakauteen kannattaa varautua jo hyvissä ajoin ennen oireiden ilmaantumista. Esimerkiksi leppä ja pähkinäpensas aloittavat kukinnan maalis-huhtikuussa. Oireisiin löytyy jokaiselle sopiva apu, valinnan varaa löytyy niin tableteista, silmätipoista kuin nenäsumutteista. Ja jos lääkkeetöntä hoitoa haluaa kokeilla, voi apua saada nenäkannusta tai mekaanisen suojan nenään tuovasta sumutteesta.

PUNKIT LÄHTEVÄT LIIKKEELLE
Lämpötilojen nousu yli 4'C saa puutiaiset liikkeelle. Nämä pienet verenimijät eivät ole vain lemmikkien riesa vaan voivat eläinten mukana tulla kotiin ja tarttua ihmisiin. Lemmikit kannattaa siis suojata koko punkkikauden ajan, varsinkin liikuttaessa alueille jossa punkkeja tiedetään olevan. Koirille löytyy reseptivapaasti vaihtoehtoina niin panta kuin paikallisvaleluliuoksia ja kissoillekin on omat valmisteensa. Tule käymään niin valitaan teille ja lemmikillesi sopivin valmiste!

Henkilökuntamme auttaa mielellään!
Siirry sivun alkuun