Apteekkikosmetiikka

Apteekkikosmetiikka

Asiantuntevat farmaseuttimme ja kosmetologimme auttavat ihotyypillesi sopivan apteekkikosmetiikan valinnassa. Kosmetologimme ovat perehtyneet erityisesti apteekkikosmetiikkasarjoihin..

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat laadukkaat ja tutkitut kosmetiikkasarjat: Aco, Avene,  Eucerin, Favora, Lierac, La Roche-Posay, Vichy ja Widmer. Tarkempia tietoja saat kosmetiikkasarjojen omilta kotisivuilta, joiden linkit ovat ohessa

Tervetuloa tutustumaan apteekkikosmetiikan uutuuksiin ja kuukausittain vaihtuviin tarjouksiin!

 Aco on ruotsalainen herkän ihon ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys. Acon ihonhoitotuotteet on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja kehitetty kosteuttamaan erilaisia ihotyyppejä tehokkaasti. Acon ihonhoitotuotteita myydään kaikisssa Pohjoismaissa vain apteekeissa.
 Avene ihonhoitotuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan Avene-terveyslähdeveteen. Tuotteet soveltuvat erityisesti herkälle iholle, koska allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden käyttö ja määrä on minimoitu ja tuotteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.
Avene sarjassa on monipuolinen valikoima tuotteita kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille ja iho-ongelmista kärsiville. Osalla Avene-tuotteista on myös Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen käyttöoikeus.
 

Yli 100 vuoden ihonhoitokokemuksella Eucerin®-ihonhoitosarja tarjoaa laajan valikoiman turvallisia ja tehokkaita tuotteita erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Tuotteet ovat ihoystävällisiä ja helposti imeytyviä

Kaikki tuoteet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa ja kliinisesti testattu. Tuotteet sisältävät vain tutkittuja, huolellisesti valittuja raaka-aineita vähentääkseen allergioiden ja ihoreaktioiden riskiä.

Suomalainen Favora-sarja on kehitetty erityisesti herkkäihoisille ikään tai ihotyyppiin katsomatta. Favora-sarjaan kuuluu 18 tuotetta, joista 17 on saanut oikeuden käyttää Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnusta. Favoran allergiatunnuksella varustetut tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille, koska tuoteet eivät sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä aineita.

 Ranskalainen Lierac on jo yli 40 vuoden ajan ollut yksi johtavista apteekkikosmetiikkasarjoista. Lieracin tuotessa yhdistyy luonnosta saatavat raaka-aineet, biologia ja esteettinen lääketiede. Laajasta tuotesarjasta löytyy kaikenikäisille ja erilaisiin tarpeisiin kasvojen ja vartalon ihonhoitotuotteita.

 La Roche-Posay on kattava herkän ihon hoitosarja, joka pohjautuu rauhoittavaan La Roche-Posay lähdeveteen. Yli 25 000 ihotautilääkäriä ympäri maailmaa suosittelee tuotesarjaa erilaisiin iho-ongelmiin, niin naisille, miehille kuin lapsillekin.
 Vichy on Suomen johtava apteekkikosmetiikkasarja, jonka tuotteissa yhdistyvät tehokkuus, hyvä siedettävyys ja miellyttävä käyttö. 
Vichy tuotteet sisältävät antioksidantteja sisältävää mineraalipitoista Vichy Thermal Spa-lähdevettä. Vichy tuotteet ovat hypoallergeenisia ja niiden sopivuus herkälle iholle on testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa.
Vichy sarjasta löytyy naisten jokaiseen elämänvaiheeseen sopiva tuote.
 Louis Widmerin hypoallergeeniset ihonhoitotuotteet kehitetään ja valmistetaan Louis Widmerin omissa laboratorioissa yhteistyössä sveitsiläisten ihotautilääkäreiden kanssa.
Valikoimaan kuuluu sekä hajusteettomia että miedosti hajustettuja dermokosmetiikka tuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon.