Apteekki Merkos

KAMPANJAT

 

APTEEKKI MERKOS

KAMPANJAT

 

 
 

 


 
 

ORIONIN KERÄILYKAMPANJA APTEEKKI MERKOKSESSA

31.7.2019 SAAKKA
 
 

 
Osta apteekista 6 Orionin kampanjatuotetta
o
Saat yhden leiman jokaisesta vähintään
9 euron hintaisesta Orionin itsehoitotuotteesta
o
Kampanjaan eivät kuulu lääkkeet,
sv-korvattavat perusvoiteet eivätkä eläintuotteet
o
Kun keräilykortti on täynnä, voit valita haluamasi tuotelahjan
o
Keräilykampanja on käynnissä 31.7.2019 saakka
o
Postita keräilykortti viimeistään 15.8.2019
o
Tuotelahja tulee noutaa Postista viikon sisällä sen saapumisesta

o

Valittavanasi on neljä upeaa keräilypalkintoa:


1. Arabian Muumi-muki ”Tiuhti ja Viuhti”(0,3 l) ja Hackmanin Muumi-kahvilusikka ”Muumipeikko”


2. Marimekon Mini Unikko -kukkaro (20 x 14 cm) ja Favora Pehmeä Huulivoide 5 ml


3. Marimekon Räsymatto-kassi (44 x 43 cm).


4. Finlaysonin ”Sininen lanka” -toilettilaukku (20 x 25 cm) ja Orionin tuotteita. Fiilus Arkeen C + Zn 30 purutabl., Aqualan Plus 30 g, Sebamed Olive Face & Body Wash 200 ml. Tuotteet voivat vaihdella.


 

MEILTÄ NIITÄ SAA!
MIELINAUHA-KERÄYS
 

 

Yhdessä 4ever!
Apteekki Merkos on mielellään mukana Mielinauha-keräyksessä!

Osta Suomen Mielenterveysseuran Mielinauha itselle tai lahjaksi! Mummille, kummille, siskolle, ystävälle... Mielinauha on sopiva pieni lahja läheiselle tai ystävälle, jolle haluat kertoa, että hän on sinulle tärkeä juuri sellaisena kuin on. Jokainen ansaitsee myös tulla kuulluksi.

Ostamalla vihreän Mielinauhan olet mukana tukemassa mielenterveyden edistämistä ja vaikeassa elämäntilanteessa olevien kriisiauttamista. Nauhan hinta on 4 €.

Mielenterveyden hyväksi tehtävään työhön tarvitaan kipeästi lisää varoja. Joka toinen meistä kokee elämänsä aikana mielenterveyden häiriöitä. Masennukseen sairastuu joka viides. Varoja tarvitaan, jotta yhä useampi voi saada apua ja tukea ajoissa. Jokainen lahjoitus auttaa.

”Some on täynnä toksista positiivisuutta. Instagramissa jaetaan vain myönteisiä asioita. Silloin voi alkaa kuvitella, että vain itselle tapahtuu ikäviä, eikä niistä halua kertoa. Se vääristää maailmankuvaa. Ajatuksilla on valtavan suuri voima. Mieli on vahva kaikkiin eri suuntiin”, poptähti Ellinoora sanoo. Hän tähdittää vuoden 2019 Mielinauha-keräystä.

Kiitos avustasi!

 

 Palauttamalla lääkejätteet apteekkiin voit auttaa ympäristöä pienentämällä vaarallisen jätteen päätymistä luontoon.

Muovi on myös vaarallista päätyessään luontoon. Apteekki Merkoksessa asiakas voi itse valita, haluaako hän ostoksensa pakattaviksi muovi- tai paperipussiin; kumpikin vaihtoehto on asiakkaalle meillä maksuton.

Apteekki Merkos on mukana tukemassa luonnonsuojelutyötä; jokaisesta Perheteema-apteekkikassistamme tehdään lahjoitus Suomen luonnonsuojeluliiton metsiensuojelutyöhön.

Pussi on apteekkiostoksissa tarpeellinen asiakkaan tietosuojan turvaamiseksi, mutta siitä saa tietenkin myös kieltäytyä. 

Vinkki: Luontoa säästävin vaihtoehto on ottaa apteekkireissulle oma kestokassi mukaan!


https://vaarallinenjate.fi/2018/tiedote-vahenna-vaarallista-jatetta-valinnoillasi/

#euroopanjätteenvähentämisviikko #lääkejätteetapteekkiin #lääkkeeteivätkuuluvessanpönttöön #luonnonhyväksi #luonnonsuojelu #vähennämuovijätettä #vaarallinenjate

 


LÄÄKITYSHUOLIA?
APTEEKKI MERKOS AUTTAA.
 

 

Lääkityksen tarkistuspalvelu on osa Apteekki Merkoksen palveluvalikoimaa, joka edistää lääkehoidon onnistumista ja lääkitysturvallisuutta.

 

Lääkityksen tarkistuspalvelussa selvitämme asiakkaan kokonaislääkityksen ja tarkistamme epätarkoituksenmukaiset päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet. Lisäksi varmistamme lääkkeiden oikeat ottoajankohdat suhteessa ruokailuun, vuorokaudenaikaan ja muihin lääkkeisiin sekä teemme tarvittaessa huomioita esim. lääkkeiden soveltuvuudesta iäkkäälle.

Palveluun kuuluu noin puoli tuntia kestävä tapaaminen farmaseutin tai proviisorin kanssa, jossa käsitellään asiakkaan tarpeiden mukaan esimerkiksi lääkehoidon oikeaa toteutusta. Asiakkaalla on mahdollisuus kysyä ja keskustella lääkkeistä ja niihin liittyvistä ongelmista tai huolista rauhallisessa ympäristössä. Tarkistuksesta annetaan kirjallinen yhteenveto, jonka avulla saatu neuvonta on helppo muistaa. Yhteenvedon voi tarvittaessa myös näyttää lääkärille.

Tarvitsemme tarkistusta varten tiedot käytössä olevista resepti- ja itsehoitolääkkeistä sekä luontaistuotteista, vitamiineista ja ravintolisistä. Voit tulostaa ennen lääkityksen tarkistuspalvelua täytettävän lääkelistan (pdf) tästä. Tallenna lista koneellesi ennen täyttämistä. Jos haluat täyttää listan käsin, voit tulostaa lomakkeen ennen täyttämistä tai vaihtoehtoisesti noutaa sen apteekistamme.

Tervetuloa palvelevaan Apteekki Merkokseen!
 

Apteekki Merkos on laajat aukiolot omaava apteekki. Olemme avoinna joka päivä
kauppakeskuksen auki ollessa.
Tervetuloa!
 

MEILLE ON HELPPO TULLA, VIERESSÄMME ON RUNSAASTI MAKSUTONTA / KIEKOTONTA PYSÄKÖINTITILAA!

 

MA-PE ............................ 8 - 20

LA ................................... 8 - 17

SU JA ARKIPYHINÄ .... 11 - 18


 

 

 


 


APTEEKKI MERKOS | MERKOKSENKATU 5 | 11710 RIIHIMÄKI


Puhelin: 010 321 4950 pvm/mpm | Fax 010 321 4956 pvm/mpm

E-mail: info@apteekkimerkos.fi


Siirry sivun alkuun